Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ενημέρωση

Η Ε.Ε.Ρ. θα ήθελε για μια ακόμα φορά να ενημερώσει τα μέλη της για τον ενδεδειγμένο τρόπο επικοινωνίας μαζί της ή με μεμονωμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της:
Όλοι οι συνάδελφοι, που συμμετέχουν στο Δ.Σ., έχουν προσωπικό e-mail, το οποίο μπορεί να δείτε εδώ: http://www.raag.org/displayITM1.asp?ITMID=34&LANG=GR
Επίσης, υπάρχει και το κεντρικό e-mail, raag-hq@raag.org, το οποίο λαμβάνουν τρία μέλη του Δ.Σ., ο πρόεδρος, ο γραμματέας και η ταμίας.
Για επικοινωνία μέσω ΕΛΤΑ μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ταχυδρομική διεύθυνση Τ.Θ. 3564, 102 10 Αθήνα.
Επιπλέον, κάθε Τετάρτη απόγευμα από τις 6:00-9:00 μ.μ. τα περισσότερα από τα μέλη του Δ.Σ. βρίσκονται στα εντευκτήρια της Ένωσης και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους στο τηλέφωνο αρ. 210-5226516 ή στο Fax αρ. 210-5226505.
Κάθε άλλη προσπάθεια ενημέρωσης του Δ.Σ. για τις απόψεις σας μέσα από
  1. simplex συχνότητες HF, VHF ή UHF
  2. επαναλήπτες
  3. ιστολόγια ανεξαρτήτως περιεχομένου, ύφους και αξιοπιστίας
δεν είναι αποτελεσματική.
Αν, λοιπόν, θέλετε να μας στείλετε την άποψή σας, τις ιδέες σας, τις αντιρρήσεις σας, τα σχόλιά σας για οποιεσδήποτε ενέργειες της Ε.Ε.Ρ., θα πρέπει να ακολουθήσετε τους παραπάνω αναφερόμενους τρόπους, αλλιώς η προσπάθεια σας θα πέφτει στο κενό.
Τέλος, διευκρινίζουμε ότι η Ε.Ε.Ρ. δεν είναι σε καμία περίπτωση ο «κηδεμόνας» των μελών της. Ως εκ τούτου το Δ.Σ. επιλαμβάνεται μόνο των θεμάτων, τα οποία αφορούν τις διατάξεις του ισχύοντος Καταστατικού και του Ειδικού Κανονισμού και όχι τις τυχόν προσωπικές διαφορές μεταξύ των μελών της.


Πολλά 73!
RAAG WEB TEAM
DX Packet Cluster:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου