Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

HF Field Day και VHF Contest απο την Ε.Ε.Ρ 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2014

Το SZ1SV στο Φλαμπούρι 



Η Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών διοργανώνει για άλλη μια χρονιά το HF Field Day και το VHF Contest 144MHz, το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2014, στο οποίο καλούνται να συμμετάσχουν Έλληνες ραδιοερασιτέχνες από όλη την Ελλάδα.
Η ΕΕΡ θα συμμετάσχει φέτος με ένα σταθμό HF ο οποίος αποτελείται από ένα Κ3 και μια κεραία FD4 και με ένα σταθμό VHF ο οποίος αποτελείται από ένα IC-970H και μια κεραία Yagi 13 στοιχείων. Εφεδρικός σταθμός θα είναι ένα Kenwood TS-2000. Οι σταθμοί θα στηθούν στο Φλαμπούρι Πάρνηθας και θα λειτουργήσουν από το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι το απόγευμα της Κυριακής.
Όλος ο εξοπλισμός για τους δύο σταθμούς (πομποδέκτες, κεραίες, γεννήτρια και βενζίνη, παρελκόμενα κλπ.) θα παρασχεθεί από την Ε.Ε.Ρ. Τα μέλη της ομάδας που θα επανδρώσουν τους 2 σταθμούς θα διανυκτερεύσουν στον ειδικό χώρο, στον 1ο όροφο του καταφυγίου Φλαμπούρι.

Την Κυριακή 7/9/2014 θα πραγματοποιηθούν στο Καταφύγιο Φλαμπούρι της Πάρνηθας τα παρακάτω σεμινάρια:

12:00 μ. – 1:00 μ.μ. «Η Διάδοση στην Πράξη»
1:30 μ.μ. – 2:30 μ.μ. «Κεραίες στην Πράξη»

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε υποψήφιους ή ήδη αδειούχους ραδιοερασιτέχνες και θα πραγματοποιηθούν με ευθύνη του Γιώργου SV1KU, Επίτιμου Μέλους της Ε.Ε.Ρ., και του Μάκη SV1NK, Έφορου Επιτροπής Εκπαίδευσης Μελών & Εκδόσεων.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να τα παρακολουθήσουν, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους με e-mail στο raag-hq[at]raag.org ή στα γραφεία της Ένωσης κάθε Τετάρτη 5:00 – 9:00 μ.μ.

Την εκδήλωση αυτή είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν όλοι οι ραδιοερασιτέχνες καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Ο χώρος προσφέρεται για οποιαδήποτε υπαίθρια δραστηριότητα και η οργανωμένη κουζίνα του καταφυγίου μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη (φαγητό, σνακ, καφέ, αναψυκτικά κλπ.).
Για κάθε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ε.Ε.Ρ. στο raag-hq[at]raag.org ή κάθε Τετάρτη 5:00 – 9:00 μ.μ. στο τηλέφωνο 210-5226516.

Προσοχή: Η πρόσβαση στο καταφύγιο Φλαμπούρι θα πρέπει να γίνει με ίδια μέσα.
Σας περιμένουμε!

Πηγή: www.raag.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου