Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

BEST WESTERN LUCY HOTEL



Το Ξενοδοχείο  LUCY  στην  Χαλκίδα  στην Εύβοια,  διαθέτει πρωτοποριακές  εγκαταστάσεις  που δεν υφίστανται σε κανένα άλλο ξενοδοχείο Παγκοσμίως…Κεραίες  80-10 Μ. Με την κάθοδο  στο δωμάτιό σας.

Λόγω της εξαιρετικής  τοποθεσίας επάνω στον πορθμό του Ευρίπου περιβάλλεται από θάλασσα  που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι «καθρέφτης» για τις  HF  συχνότητες.

Λεπτομέρειες  περιγράφονται στο παρακάτω κείμενο.

Ευχαριστούμε  για την φιλοξενία.

Με εκτίμηση
εκ μέρους του BEST WESTERN LUCY HOTEL
Κεχαγιά Σουζάνα




Ένα  πρωτοποριακό ξενοδοχείο το  LUCY το μοναδικό σε ολόκληρο τον κόσμο διαθέτει έτοιμη υποδομή κεραιών για κάθε συχνότητα  FULL-SIZE   από τα  80  έως τα 10  μέτρα  με έτοιμη  κάθοδο στον δωμάτιό σας. Εσείς θα επιλέξετε από ένα απλό δίκλινο μέχρι και Σουίτα ...

Τι πιο απλό και ευχάριστο να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο ή και περισσότερο με το χόμπι σας σε ένα άριστο περιβάλλον 4 αστέρων με έτοιμες τις κεραίες  και μάλιστα  σε τέτοια προνομιακή θέση πάνω στον πορθμό του Ευρίπου που περιβάλλεται από θάλασσα και γνωρίζεται καλά τι προσφέρει η θάλασσα στην διάδοση των HF.

Οι  διαθέσιμες  κεραίες  είναι  δίπολα  full-size για τα 80 μέτρα, 2 για τα 40 μέτρα, κατακόρυφες Βeam-monobander για τα  20 μέτρα, τα 15 μέτρα και τα  10 μέτρα.

Οι κατακόρυφες 2 EL-Beam Full-size monobander, για τα 20 τα 15 και τα 10 μέτρα έχουν εξαιρετικά χαμηλή γωνία 20. Όλες έχουν VSWR 1,1:1 οι συνδετήρες είναι τύπου SO-239 και τα δωμάτια διαθέτουν γραφείο για την τοποθέτηση του πομποδέκτη.

Μπορείτε να oργανώσετε την επόμενη συμμετοχή σας σε κάποιο Contest χωρίς να σκέπτεστε την εγκατάσταση των κεραιών.

Το ξενοδοχείο διαθέτει σε όλους τους χώρους  Δωρεάν Wi-Fi, Internet, στις δε αίθουσες πολλαπλών χρήσεων με μόνιμες εγκαταστάσεις συνεδριακής υποδομής Back-Projection οθόνη, μεταφραστικό , Teleconference, και πλήρη ηχητική και οπτικοακουστική κάλυψη για κάθε μορφής εκδήλωση.

Στους Ραδιοερασιτέχνες το Ξενοδοχείο παρέχει σχετική έκπτωση και για πολυήμερη διαμονή παρέχει και τις QSL.

Για την πρόσβαση σας από Αθήνα με τον Προαστιακό σε 90’, με ΚΤΕΛ, ή ΙΧ.
Επισκεφθείτε μας στην ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο www.lucy-hotel.gr ή δείτε ένα μικρό video πατώντας στο Link http://youtu.be/0FPk71hUUrM
Τηλέφωνα για κράτηση 22210 23831, Fax  22210 22051.

Παρακαλούμε κατά την άφιξή σας να επιδείξετε την σχετική άδεια ραδιοερασιτέχνη.


Το ξενοδοχείο  ευρίσκεται δίπλα στην γέφυρα  του Ευρίπου, Λ. Βουδούρη 10, Χαλκίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου