Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ζητούν τις γνώμες μας

Μία νέα ευχάριστη έκπληξη από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Προετοίμασαν ήδη τη νέα ύλη και ζητούν τις γνώμες μας.
http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=1160&id=&tid=1184
Συγχαίρουμε τα στελέχη του υπουργείου καθώς και όσους συνεργάστηκαν σε αυτό το έργο και καλούμε τους συναδέλφους να ανταποκριθούν.
Όπως καταλαβαίνεται οι νέες εξετάσεις είναι ante portas!
73

--
www.athensqrp.net

1 σχόλιο:

  1. Το Υπουργείο μας συνεχίζει την καλή δουλειά.
    Μετά από την διαβούλευση που τελείωσε τον Προηγούμενο Σεπτέμβριο, τώρα μας ερωτά για την εξεταστέα ύλη.
    Σημειωτέον ότι πρώτη φορά στη χώρα μας διενεργήθηκε διαβούλευση για την ραδιοερασιτεχνική νομοθεσία. Με την ευκαιρία της διαβούλευσης υποβλήθηκαν πολλές και νέες προτάσεις στο Υπουργείο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα στελέχη του Υπουργείου να ενημερωθούν σφαιρικά για τα θέματα ενώ μέχρι πρόσφατα ενημερώνονταν μόνο από όσους εκπροσώπους επισκέπτονταν το Υπουργείο με άμεσο κίνδυνο οι απόψεις τους να μην εκφράζουν την πλειοψηφία της ραδιοερασιτεχνική κοινότητας. Κάποιες δε τραβηγμένες προτάσεις ενδέχεται να είχαν δεινοσαυρική προέλευση hihi.
    Η νέα νομοθεσία που εφαρμόζεται στη χώρα μας ακύρωσε της νομικές αδικίες και περιορισμούς που υφίστατο ο Έλληνας ραδιοερασιτέχνης σε σχέση με τον Ευρωπαίο κλπ. Ενσωμάτωσε το πνεύμα των οδηγιών της I.A.R.U. και θα βοηθήσει στην εισροή των νέων στο χόμπι, πολλοί από τους οποίους μπορεί μέσα από το χόμπι να στραφούν και σε ανάλογες σπουδές.
    Σήμερα τα στελέχη του Υπουργείου κάνουν πολύ καλή δουλειά και όλοι οι ραδιοερασιτέχνες έχουμε καθήκον να τους βοηθάμε στο έργο τους.
    73 από το AthensQRPNet

    ΑπάντησηΔιαγραφή